Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 kilogramai vištienos sparnelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek čili pipirų (malti prieskoniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos sparnelius gerai nuplauname, pabarstome druska bei maltais čili pipirais (pagal skonį), įpilame šiek tiek aliejaus (tada geriau marinuojasi), sudedame į indą su dangčiu ir paliekame šaltai nakčiai marinuotis.
    Kitą dieną ištirpiname medų (max 20 s. mikrobangų krosnelėje).
    Supilame medų į indą su sparneliais, gerai išmaišome ir vėl paliekame nakčiai marinuotis.
    Jei medų dėsime tą pačią dieną, kaip ir prieskonius, skonis nebus toks pikantiškas.
    Kitą dieną paimame kepimo skardą, įpilame vandens, kad dengtų iki pusės sparnelius, ir gražiai sudedame sparnelius.
    Viską uždengiame folija ir kepame 190 laipsnių temperatūroje, kol mėsytė suminkštės.
    Baigiant kepti, nuimame foliją ir dar palaikome sparnelius apie 10 min. orkaitėje.
    Labai skanu!
    Visi, kas ragavo, prašė recepto.

Autorius: Dark Secret

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 kilogramai vištienos sparnelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek čili pipirų (malti prieskoniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos sparnelius gerai nuplauname, pabarstome druska bei maltais čili pipirais (pagal skonį), įpilame šiek tiek aliejaus (tada geriau marinuojasi), sudedame į indą su dangčiu ir paliekame šaltai nakčiai marinuotis.
    Kitą dieną ištirpiname medų (max 20 s. mikrobangų krosnelėje).
    Supilame medų į indą su sparneliais, gerai išmaišome ir vėl paliekame nakčiai marinuotis.
    Jei medų dėsime tą pačią dieną, kaip ir prieskonius, skonis nebus toks pikantiškas.
    Kitą dieną paimame kepimo skardą, įpilame vandens, kad dengtų iki pusės sparnelius, ir gražiai sudedame sparnelius.
    Viską uždengiame folija ir kepame 190 laipsnių temperatūroje, kol mėsytė suminkštės.
    Baigiant kepti, nuimame foliją ir dar palaikome sparnelius apie 10 min. orkaitėje.
    Labai skanu!
    Visi, kas ragavo, prašė recepto.

Autorius: Dark Secret

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų