Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai morkų
  • 2 stiklinės ryžių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 600 gramų kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, įpilti apie pusę stiklinės aliejaus, įdėti druskos, prieskonių, išmaišyti ir sumažinti ugnį. Kol troškinasi mėsa, nulupti svogūnus, supjaustyti žiedeliais ir sudėti ant mėsos. Tada nuskusti morkas, sutarkuoti ir sudėti ant svogūnų (viską sudėti sluoksniais ir negalima maišyti! Prieskoniuojam tik mėsą!).
    2 stiklines (aš pilu su puodeliu, 150 gramų)ryžių gerai išplauti kol vanduo taps skaidrus ir užpilti ant morkų (ant viršaus), įpilti 4 stiklines vandens, uždengti dangčiu ir įkišti į orkaitę valandai. Po valandos plovą išmaišyti, orkaitę galima išjungti ir dar pusei valandos aš palieku kad subręstų. Labai skanu!

Autorius: RUTA

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai morkų
  • 2 stiklinės ryžių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 600 gramų kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, įpilti apie pusę stiklinės aliejaus, įdėti druskos, prieskonių, išmaišyti ir sumažinti ugnį. Kol troškinasi mėsa, nulupti svogūnus, supjaustyti žiedeliais ir sudėti ant mėsos. Tada nuskusti morkas, sutarkuoti ir sudėti ant svogūnų (viską sudėti sluoksniais ir negalima maišyti! Prieskoniuojam tik mėsą!).
    2 stiklines (aš pilu su puodeliu, 150 gramų)ryžių gerai išplauti kol vanduo taps skaidrus ir užpilti ant morkų (ant viršaus), įpilti 4 stiklines vandens, uždengti dangčiu ir įkišti į orkaitę valandai. Po valandos plovą išmaišyti, orkaitę galima išjungti ir dar pusei valandos aš palieku kad subręstų. Labai skanu!

Autorius: RUTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų