Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų (uogų padažui)
- 120 gramų cukraus (rudasis)
- 60 gramų cukraus (rudasis, uogų padažui)
- 1.5 valgomojo šaukšto cukraus (vaniliniam padažui)
- 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (uogų padažui)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (vaniliniam padažui)
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (vaniliniam padažui)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (vaniliniam padažui)
- 375 mililitrai pieno
- 250 mililitrų pieno (vaniliniam padažui)
- šiek tiek druskos
- 120 gramų kukurūzų miltų
- 150 gramų serbentų (raudonieji)
- 150 gramų serbentų (raudonieji, uogų padažui)
- 3 valgomieji šaukštai amareto (likeris)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi, o baltymus - su žiupsneliu druskos iki standžių putų.
Į trynių masę įmaišykite pieną, likerį ir miltus, o po to standžias baltymų putas.
Supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite apie 30 minučių 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Tuomet ištraukite pyragą, sudėkite uogas ir kepkite dar apie 5 minutes.
Patiekite su dviem padažais.
Uogų padažas: į puodą supilti apie 1 stiklinę vandens, įmaišyti cukrų ir uogas. Virti ant mažo kaitrumo ugnies. Įmaišyti krakmolą. Visą laiką maišant kaitinkite, kol pradės tirštėti. Galiausiai įmaišykite šviežiai spaustas citrinos sultis.
Vanilinis padažas: išplakite kiaušinį su cukrumi ir miltais. Į užvirintą pieną (bet nukeltą nuo ugnies) lėta srovele pilkite kiaušinio plakinį (visą laiką maišykite). Vėl užkelkite ant ugnies ir virkite visą laiką maišant, kol pradės tirštėti. Paskaninkite vanile.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų (uogų padažui)
- 120 gramų cukraus (rudasis)
- 60 gramų cukraus (rudasis, uogų padažui)
- 1.5 valgomojo šaukšto cukraus (vaniliniam padažui)
- 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (uogų padažui)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (vaniliniam padažui)
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (vaniliniam padažui)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (vaniliniam padažui)
- 375 mililitrai pieno
- 250 mililitrų pieno (vaniliniam padažui)
- šiek tiek druskos
- 120 gramų kukurūzų miltų
- 150 gramų serbentų (raudonieji)
- 150 gramų serbentų (raudonieji, uogų padažui)
- 3 valgomieji šaukštai amareto (likeris)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi, o baltymus - su žiupsneliu druskos iki standžių putų.
Į trynių masę įmaišykite pieną, likerį ir miltus, o po to standžias baltymų putas.
Supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite apie 30 minučių 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Tuomet ištraukite pyragą, sudėkite uogas ir kepkite dar apie 5 minutes.
Patiekite su dviem padažais.
Uogų padažas: į puodą supilti apie 1 stiklinę vandens, įmaišyti cukrų ir uogas. Virti ant mažo kaitrumo ugnies. Įmaišyti krakmolą. Visą laiką maišant kaitinkite, kol pradės tirštėti. Galiausiai įmaišykite šviežiai spaustas citrinos sultis.
Vanilinis padažas: išplakite kiaušinį su cukrumi ir miltais. Į užvirintą pieną (bet nukeltą nuo ugnies) lėta srovele pilkite kiaušinio plakinį (visą laiką maišykite). Vėl užkelkite ant ugnies ir virkite visą laiką maišant, kol pradės tirštėti. Paskaninkite vanile.
Skanaus!
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą