Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 350 gramų pupelių (konservuotos (padažui))
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų ((padažui))
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 150 gramų konservuotų kukurūzų ((padažui))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (augalinis, kepimui)
  • 2 vienetai duonos (riekės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus nulupkite ir supjaustyti labai mažais kubeliais.

    Duona mirkyti piene ir tada išspauti.

    Petražoles nuplauti, nusausinti ir supjaustyti

    Viską sudėti į indą.

    Dėti jautienos faršą, garstyčias, mušti kiaušinį, pabarstyti prieskoniais ir viską išminkyti.

    Formuojame kukulius ir dedame į verdantį troškinį (į verdantį vandenį beriamos išmirkytos arba konservuotos pupelės, marinuoti kukurūzai, šaukštas miltų, pomidorų padažas. Miltai beriami po truputį, kad neliktų gumulų. Baigiantis troškinti mėsai miltų galite pabarstyti ir daugiau. Vandens pilti apie ketvirtį puodo, kad apsemtų kukulius).

    Labai tinka patiekti su konservuotais agurkais.

    Skanaus.

Autorius: Saulė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 350 gramų pupelių (konservuotos (padažui))
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų ((padažui))
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 150 gramų konservuotų kukurūzų ((padažui))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (augalinis, kepimui)
  • 2 vienetai duonos (riekės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus nulupkite ir supjaustyti labai mažais kubeliais.

    Duona mirkyti piene ir tada išspauti.

    Petražoles nuplauti, nusausinti ir supjaustyti

    Viską sudėti į indą.

    Dėti jautienos faršą, garstyčias, mušti kiaušinį, pabarstyti prieskoniais ir viską išminkyti.

    Formuojame kukulius ir dedame į verdantį troškinį (į verdantį vandenį beriamos išmirkytos arba konservuotos pupelės, marinuoti kukurūzai, šaukštas miltų, pomidorų padažas. Miltai beriami po truputį, kad neliktų gumulų. Baigiantis troškinti mėsai miltų galite pabarstyti ir daugiau. Vandens pilti apie ketvirtį puodo, kad apsemtų kukulius).

    Labai tinka patiekti su konservuotais agurkais.

    Skanaus.

Autorius: Saulė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų