Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų kiaulės šoninės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta Natur)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves sutarkuojame (ne bulvine ir ne burokine tarka, o tokia per vidurį).
    Smulkiai pjaustytą svogūną bei šoninę šiek tiek pakepiname ir sudedame į sutarkuotas bulves.
    Įmušame kiaušinį ir beriame Vegeta Natur universalius prieskonius.
    Į čenakines dedame gabaliuką sviesto ir pašildome orkaitėje, kol ištirps.
    Sudedame į čenakines bulvių masę, bet iki viršaus nekrauti, nes pakils.
    Kepame vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje iki 1 valandos (kepimo laikas priklauso nuo čenakinių dydžio).
    Iškepus valgome su grietine ar kitu mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Asta

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų kiaulės šoninės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta Natur)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves sutarkuojame (ne bulvine ir ne burokine tarka, o tokia per vidurį).
    Smulkiai pjaustytą svogūną bei šoninę šiek tiek pakepiname ir sudedame į sutarkuotas bulves.
    Įmušame kiaušinį ir beriame Vegeta Natur universalius prieskonius.
    Į čenakines dedame gabaliuką sviesto ir pašildome orkaitėje, kol ištirps.
    Sudedame į čenakines bulvių masę, bet iki viršaus nekrauti, nes pakils.
    Kepame vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje iki 1 valandos (kepimo laikas priklauso nuo čenakinių dydžio).
    Iškepus valgome su grietine ar kitu mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų