Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 100 gramų kiaulės šoninės
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (Vegeta Natur)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves sutarkuojame (ne bulvine ir ne burokine tarka, o tokia per vidurį).
Smulkiai pjaustytą svogūną bei šoninę šiek tiek pakepiname ir sudedame į sutarkuotas bulves.
Įmušame kiaušinį ir beriame Vegeta Natur universalius prieskonius.
Į čenakines dedame gabaliuką sviesto ir pašildome orkaitėje, kol ištirps.
Sudedame į čenakines bulvių masę, bet iki viršaus nekrauti, nes pakils.
Kepame vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje iki 1 valandos (kepimo laikas priklauso nuo čenakinių dydžio).
Iškepus valgome su grietine ar kitu mėgstamu padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 100 gramų kiaulės šoninės
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (Vegeta Natur)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves sutarkuojame (ne bulvine ir ne burokine tarka, o tokia per vidurį).
Smulkiai pjaustytą svogūną bei šoninę šiek tiek pakepiname ir sudedame į sutarkuotas bulves.
Įmušame kiaušinį ir beriame Vegeta Natur universalius prieskonius.
Į čenakines dedame gabaliuką sviesto ir pašildome orkaitėje, kol ištirps.
Sudedame į čenakines bulvių masę, bet iki viršaus nekrauti, nes pakils.
Kepame vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje iki 1 valandos (kepimo laikas priklauso nuo čenakinių dydžio).
Iškepus valgome su grietine ar kitu mėgstamu padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą