Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų miltai
  • 200 mililitrų vandens (karštas)
  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 3 gramai sausų mielių
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų miltai
  • 200 mililitrų vandens (karštas)
  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 3 gramai sausų mielių
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pieną pašildyti iki kambario temperatūros. Supilti cukrų ir sudėti mieles, ištrinti ir palikti kol sureaguos.
  2. Kitame dubenyje miltus išsijoti, sudėti druską ir aguonas - išmaišyti.
  3. Kai mieles sureagavo, supilti į miltus ir supilti aliejų. Tešlą išminkyti kol tampa minkšta ir elastinga.
  4. Indą su tešla uždengti rankšluosčiu ir palikti pakilti apie 1 valandą.
  5. Dar kartą perminkyti, susipjaustyti, susiformuoti piršto storumo juosteles ir supjaustyti mažais gabaliukais, kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų