Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 150 gramų kiaulienos kumpio
  • 250 gramų kiaulės lašinių
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti, išvirti, permalti ir ataušinti. Sudėti trynius, miltus, druską ir suminkyti tešlą.
    Svogūnus, lašinukus ir kumpį smulkiai supjaustyti, kartu pakepinti aliejuje, atvėsinti.
    Iš bulvių tešlos daryti nedidelius rutuliukus, į kiekvieno vidų įdėti truputį įdaro, padarytus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir išvirti.
    Patiekiant aplieti ištirpintu sviestu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų