Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.01 20:29 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 4 vienetai gvazdikėlių
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 6 vienetai kriaušių (diušės rūšies)
- 1/3 stiklinės medaus
- šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kriaušes nulupti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą.
Aplieti citrinos sultimis, apibarstyti imbieru, cinamonu ir sudėti gvazdikėlius.
Supilti medų ir troškinti ant vidutinės ugnies, kad kriaušės išskirtų sultis. Jei vaisiai pradės svilti, įpilti truputį vandens.
Kai kriaušės visiškai suminkštės, nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
Galima suplakti su blenderiu, galima palikti tokį.
Šis padažas tinka prie kiaulienos, vištienos.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 4 vienetai gvazdikėlių
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 6 vienetai kriaušių (diušės rūšies)
- 1/3 stiklinės medaus
- šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kriaušes nulupti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą.
Aplieti citrinos sultimis, apibarstyti imbieru, cinamonu ir sudėti gvazdikėlius.
Supilti medų ir troškinti ant vidutinės ugnies, kad kriaušės išskirtų sultis. Jei vaisiai pradės svilti, įpilti truputį vandens.
Kai kriaušės visiškai suminkštės, nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
Galima suplakti su blenderiu, galima palikti tokį.
Šis padažas tinka prie kiaulienos, vištienos.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą