Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 4 vienetai gvazdikėlių
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 6 vienetai kriaušių (diušės rūšies)
- 1/3 stiklinės medaus
- šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kriaušes nulupti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą.
Aplieti citrinos sultimis, apibarstyti imbieru, cinamonu ir sudėti gvazdikėlius.
Supilti medų ir troškinti ant vidutinės ugnies, kad kriaušės išskirtų sultis. Jei vaisiai pradės svilti, įpilti truputį vandens.
Kai kriaušės visiškai suminkštės, nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
Galima suplakti su blenderiu, galima palikti tokį.
Šis padažas tinka prie kiaulienos, vištienos.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 4 vienetai gvazdikėlių
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 6 vienetai kriaušių (diušės rūšies)
- 1/3 stiklinės medaus
- šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kriaušes nulupti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą.
Aplieti citrinos sultimis, apibarstyti imbieru, cinamonu ir sudėti gvazdikėlius.
Supilti medų ir troškinti ant vidutinės ugnies, kad kriaušės išskirtų sultis. Jei vaisiai pradės svilti, įpilti truputį vandens.
Kai kriaušės visiškai suminkštės, nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
Galima suplakti su blenderiu, galima palikti tokį.
Šis padažas tinka prie kiaulienos, vištienos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą