INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   mangų 
-   80 gramų   tigrinių krevečių be kevalo 
-   1/3 valgomojo šaukšto   obuolių acto 
-   1 valgomasis šaukštas   medaus 
-   1 arbatinis šaukštelis   sazemų aliejaus 
-   1 žiupsnelis   bazilikų (smulkinti) 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Mangus nulupame ir supjaustome skiltelėmis. 
-  Sumaišome viename dubenyje medų, citrinų sultis, obuolių actą bei sezamų aliejų. 
-  Mangų skilteles sudedame į lėkštę, ant jų sudedame pakepintas krevetes ir viską apšlakstome pasigamintu padažu bei apibarstome smulkintais baziliko lapeliais. Skanaus. 
   Autorius: Nijolė 
     REKLAMA