Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai mangų
  • 80 gramų tigrinių krevečių be kevalo
  • 1/3 valgomojo šaukšto obuolių acto
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis sazemų aliejaus
  • 1 žiupsnelis bazilikų (smulkinti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai mangų
  • 80 gramų tigrinių krevečių be kevalo
  • 1/3 valgomojo šaukšto obuolių acto
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis sazemų aliejaus
  • 1 žiupsnelis bazilikų (smulkinti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mangus nulupame ir supjaustome skiltelėmis.
  2. Sumaišome viename dubenyje medų, citrinų sultis, obuolių actą bei sezamų aliejų.
  3. Mangų skilteles sudedame į lėkštę, ant jų sudedame pakepintas krevetes ir viską apšlakstome pasigamintu padažu bei apibarstome smulkintais baziliko lapeliais. Skanaus.

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų