Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 5 valgomieji šaukštai linų sėmenų (malti)
- 0.5 stiklinės linų sėmenų (skrudintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėkite į dubenį skrudintas ir maltas linų sėmenis, miltus, sviestą, kepimo miltelius, druską, viską išmaišykite ir supylę pieną gerai išminkykite iki vientisos masės.
Išminkytą tešlą padėkite į šaldytuvą 15 min.
Pašaldytą tešlą iškočiokite ir supjaustykite trikampiais.
Dėkite krekerius į miltais pabarstytą skardą, dėkite į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje, kol krekeriai gražiai apskrus.
Puikus užkandis prie alaus.
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 5 valgomieji šaukštai linų sėmenų (malti)
- 0.5 stiklinės linų sėmenų (skrudintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėkite į dubenį skrudintas ir maltas linų sėmenis, miltus, sviestą, kepimo miltelius, druską, viską išmaišykite ir supylę pieną gerai išminkykite iki vientisos masės.
Išminkytą tešlą padėkite į šaldytuvą 15 min.
Pašaldytą tešlą iškočiokite ir supjaustykite trikampiais.
Dėkite krekerius į miltais pabarstytą skardą, dėkite į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje, kol krekeriai gražiai apskrus.
Puikus užkandis prie alaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą