• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 5 valgomieji šaukštai linų sėmenų (malti)
  • 0.5 stiklinės linų sėmenų (skrudintos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėkite į dubenį skrudintas ir maltas linų sėmenis, miltus, sviestą, kepimo miltelius, druską, viską išmaišykite ir supylę pieną gerai išminkykite iki vientisos masės.
    Išminkytą tešlą padėkite į šaldytuvą 15 min.
    Pašaldytą tešlą iškočiokite ir supjaustykite trikampiais.
    Dėkite krekerius į miltais pabarstytą skardą, dėkite į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje, kol krekeriai gražiai apskrus.
    Puikus užkandis prie alaus.

Autorius: Justina

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 5 valgomieji šaukštai linų sėmenų (malti)
  • 0.5 stiklinės linų sėmenų (skrudintos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėkite į dubenį skrudintas ir maltas linų sėmenis, miltus, sviestą, kepimo miltelius, druską, viską išmaišykite ir supylę pieną gerai išminkykite iki vientisos masės.
    Išminkytą tešlą padėkite į šaldytuvą 15 min.
    Pašaldytą tešlą iškočiokite ir supjaustykite trikampiais.
    Dėkite krekerius į miltais pabarstytą skardą, dėkite į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje, kol krekeriai gražiai apskrus.
    Puikus užkandis prie alaus.

Autorius: Justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų