Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (malta liesa)
  • 300 gramų špinatų
  • 1 vienetas kiaušinių (trynis)
  • 100 mililitrų džiūvesėlių (malti)
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 100 gramų sūris (brandintas)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (malta liesa)
  • 300 gramų špinatų
  • 1 vienetas kiaušinių (trynis)
  • 100 mililitrų džiūvesėlių (malti)
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 100 gramų sūris (brandintas)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Špinatų lapelius gerai nuplauti po tekančiu vandeniu. Džiūvėsėlius užpilti pienu ir palikti brinkti.
  2. Į mėsos faršą įmušti kiaušinio trynį, sukrėsti išbrinkusius džiūvėsėlius, pasūdyti, pagardinti pipirais ir viską labai gerai išmaišyti. Špinatų lapelius nuvarvinti ir smulkiai supjaustyti, įmaišyti į faršą.
  3. Brandintą sūrį supjaustyti kubeliais. Iš faršo drėgnomis rankomis suformuoti vienodo dydžio kotletus, į vidų įdėti po gabalėlį sūrio. Sudėti kotletus į sviestu pateptą kepimo indą ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Tiekti su grietine. Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų