Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių (virtos su lupenomis)
- 500 gramų veršienos (smegenys)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek acto
- 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršiuko smegenis išplauti, nuimti plėveles, užpilti verdančiu vandeniu su 2 šaukštais acto ir pavirti 5 min. Išvirtas smegenis sutrinti su šakute iki košytės konsistencijos.
Dar šiltas bulves nulupti, sutrinti, sumaišyti su smegenimis, kiaušiniais, druska, pipirais ir sviestu.
Suformuoti kotletukus, apvolioti juos miltuose ir iškepti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių (virtos su lupenomis)
- 500 gramų veršienos (smegenys)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek acto
- 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršiuko smegenis išplauti, nuimti plėveles, užpilti verdančiu vandeniu su 2 šaukštais acto ir pavirti 5 min. Išvirtas smegenis sutrinti su šakute iki košytės konsistencijos.
Dar šiltas bulves nulupti, sutrinti, sumaišyti su smegenimis, kiaušiniais, druska, pipirais ir sviestu.
Suformuoti kotletukus, apvolioti juos miltuose ir iškepti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą