Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 300 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nukoškite per sietelį, perplaukite (nebūtina).
Nuplautus grybus sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska ir grietine.
Valgykite su duona.
Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 300 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nukoškite per sietelį, perplaukite (nebūtina).
Nuplautus grybus sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska ir grietine.
Valgykite su duona.
Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą