REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 300 gramų gudukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nukoškite per sietelį, perplaukite (nebūtina).
    Nuplautus grybus sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska ir grietine.
    Valgykite su duona.
    Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 300 gramų gudukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nukoškite per sietelį, perplaukite (nebūtina).
    Nuplautus grybus sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska ir grietine.
    Valgykite su duona.
    Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų