Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 litras kukurūzų (grūdai)
- 1 litras vandens
- 0.5 valgomojo šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išgliaudyti kuo saldesnius kukurūzus. Sudėti į katilą.
Vandenyje ištirpinti cukrų ir druską, šiuo tirpalu užpilti kukurūzus, kad būtų apsemti, užvirinti ir pavirti 3 minutes.
Kukurūzus sudėti į stiklainius ar indelius, užpilti nuoviru.
Stiklainius sudėti į didelį katilą su vandeniu ir 30 minučių pasterilizuoti.
Uždėti dangtelius ir palikti stiklainius karštame vandenyje per naktį.
Po to dar 3,5 valandos pasterilizuoti.
Sandariai uždaryti, suvynioti į šiltą medžiagą ir palikti, kol atvės.
Atvėsus padėti šaltai.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 litras kukurūzų (grūdai)
- 1 litras vandens
- 0.5 valgomojo šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išgliaudyti kuo saldesnius kukurūzus. Sudėti į katilą.
Vandenyje ištirpinti cukrų ir druską, šiuo tirpalu užpilti kukurūzus, kad būtų apsemti, užvirinti ir pavirti 3 minutes.
Kukurūzus sudėti į stiklainius ar indelius, užpilti nuoviru.
Stiklainius sudėti į didelį katilą su vandeniu ir 30 minučių pasterilizuoti.
Uždėti dangtelius ir palikti stiklainius karštame vandenyje per naktį.
Po to dar 3,5 valandos pasterilizuoti.
Sandariai uždaryti, suvynioti į šiltą medžiagą ir palikti, kol atvės.
Atvėsus padėti šaltai.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą