REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koldūnai iškepa labai minkšti, o padažas tiesiog sujungia visus ingredientus į nerealiai skanų patiekalą. Jei neturite grietinėlės virtuvėje, vietoj jos galite naudoti riebesnį pieną. Geriausia koldūnus kepti tokio dydžio formoje, kad koldūnai nebūtų vienas ant kito, tad jei gaminsite dvigubą porciją – naudokite dvi kepimo formas arba vieną didelę.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų koldūnų
  • 300 mililitrų grietinėlės (geriau riebios)
  • 100 gramų fermentinio sūrio
  • 50 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 0.5 valgomojo šaukšto majonezo
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
  • 1 žiupsnelis raudonosios paprikos milteliai
  • 1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
  • 1 žiupsnelis malto muskato
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Porcijų skaičius: 6

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų