REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek juodųjų serbentų (lapeliai, džiovinti ir smulkinti)
  • 250 gramų kopūstų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 250 gramų jautienos kepenų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (jautienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš 1 kiaušinio, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkome tešlą koldūnams ir padedame į šalį.
    Jaučio kepenis sumalame ir sumaišome su susmulkintu kopūstu, svogūnais, 1 kiaušiniu, džiovintais bei susmulkintais juodųjų serbentų lapeliais, druska, pipirais ir jautienos prieskoniais.
    Tešlą padaliname į dvi lygias dalis ir iškočiojame du plonus blynus.
    Vieną blyną dedame ant koldūnų formos, sudedame ant tešlos į duobutes jaučio kepenų ir kopūsto įdarą, viską užklojame kitu tešlos blynu ir pakočiojame, kad susiformuotų koldūnai.
    Verdame verdančiame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek juodųjų serbentų (lapeliai, džiovinti ir smulkinti)
  • 250 gramų kopūstų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 250 gramų jautienos kepenų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (jautienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš 1 kiaušinio, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkome tešlą koldūnams ir padedame į šalį.
    Jaučio kepenis sumalame ir sumaišome su susmulkintu kopūstu, svogūnais, 1 kiaušiniu, džiovintais bei susmulkintais juodųjų serbentų lapeliais, druska, pipirais ir jautienos prieskoniais.
    Tešlą padaliname į dvi lygias dalis ir iškočiojame du plonus blynus.
    Vieną blyną dedame ant koldūnų formos, sudedame ant tešlos į duobutes jaučio kepenų ir kopūsto įdarą, viską užklojame kitu tešlos blynu ir pakočiojame, kad susiformuotų koldūnai.
    Verdame verdančiame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų