Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek juodųjų serbentų (lapeliai, džiovinti ir smulkinti)
- 250 gramų kopūstų
- 3 vienetai svogūnų
- 250 gramų jautienos kepenų
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (jautienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš 1 kiaušinio, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkome tešlą koldūnams ir padedame į šalį.
Jaučio kepenis sumalame ir sumaišome su susmulkintu kopūstu, svogūnais, 1 kiaušiniu, džiovintais bei susmulkintais juodųjų serbentų lapeliais, druska, pipirais ir jautienos prieskoniais.
Tešlą padaliname į dvi lygias dalis ir iškočiojame du plonus blynus.
Vieną blyną dedame ant koldūnų formos, sudedame ant tešlos į duobutes jaučio kepenų ir kopūsto įdarą, viską užklojame kitu tešlos blynu ir pakočiojame, kad susiformuotų koldūnai.
Verdame verdančiame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek juodųjų serbentų (lapeliai, džiovinti ir smulkinti)
- 250 gramų kopūstų
- 3 vienetai svogūnų
- 250 gramų jautienos kepenų
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (jautienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš 1 kiaušinio, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkome tešlą koldūnams ir padedame į šalį.
Jaučio kepenis sumalame ir sumaišome su susmulkintu kopūstu, svogūnais, 1 kiaušiniu, džiovintais bei susmulkintais juodųjų serbentų lapeliais, druska, pipirais ir jautienos prieskoniais.
Tešlą padaliname į dvi lygias dalis ir iškočiojame du plonus blynus.
Vieną blyną dedame ant koldūnų formos, sudedame ant tešlos į duobutes jaučio kepenų ir kopūsto įdarą, viską užklojame kitu tešlos blynu ir pakočiojame, kad susiformuotų koldūnai.
Verdame verdančiame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą