Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulės faršo
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 3/5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.
Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname tarkuotą morką bei susmulkintą svogūną.
Pakepintas daržoves dedame į troškintuvą, įdedame sultinio kubelius, įpilame vandens, išmaišome ir paliekame.
Iš tešlos iškočiojame stačiakampį, jį visą aptepame su 1 kiaušiniu, prieskoniais bei smulkintu česnaku išminkytu faršu.
Susukame voleliu ir supjaustome maždaug 3 cm storio gabaliukais.
Imame didesnę keptuvę ir apkepiname koldūniukus iš abiejų pusių.
Apkepintus dedame į morkų troškinį ir troškiname 15-20 minučių.
Pabaigoje įdedame gerą šaukštą grietinės bei galime paskaninti žalumynais.
Patiekiame šiltus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulės faršo
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 3/5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.
Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname tarkuotą morką bei susmulkintą svogūną.
Pakepintas daržoves dedame į troškintuvą, įdedame sultinio kubelius, įpilame vandens, išmaišome ir paliekame.
Iš tešlos iškočiojame stačiakampį, jį visą aptepame su 1 kiaušiniu, prieskoniais bei smulkintu česnaku išminkytu faršu.
Susukame voleliu ir supjaustome maždaug 3 cm storio gabaliukais.
Imame didesnę keptuvę ir apkepiname koldūniukus iš abiejų pusių.
Apkepintus dedame į morkų troškinį ir troškiname 15-20 minučių.
Pabaigoje įdedame gerą šaukštą grietinės bei galime paskaninti žalumynais.
Patiekiame šiltus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą