Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą.
    Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.
    Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname tarkuotą morką bei susmulkintą svogūną.
    Pakepintas daržoves dedame į troškintuvą, įdedame sultinio kubelius, įpilame vandens, išmaišome ir paliekame.
    Iš tešlos iškočiojame stačiakampį, jį visą aptepame su 1 kiaušiniu, prieskoniais bei smulkintu česnaku išminkytu faršu.
    Susukame voleliu ir supjaustome maždaug 3 cm storio gabaliukais.
    Imame didesnę keptuvę ir apkepiname koldūniukus iš abiejų pusių.
    Apkepintus dedame į morkų troškinį ir troškiname 15-20 minučių.
    Pabaigoje įdedame gerą šaukštą grietinės bei galime paskaninti žalumynais.
    Patiekiame šiltus.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą.
    Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.
    Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname tarkuotą morką bei susmulkintą svogūną.
    Pakepintas daržoves dedame į troškintuvą, įdedame sultinio kubelius, įpilame vandens, išmaišome ir paliekame.
    Iš tešlos iškočiojame stačiakampį, jį visą aptepame su 1 kiaušiniu, prieskoniais bei smulkintu česnaku išminkytu faršu.
    Susukame voleliu ir supjaustome maždaug 3 cm storio gabaliukais.
    Imame didesnę keptuvę ir apkepiname koldūniukus iš abiejų pusių.
    Apkepintus dedame į morkų troškinį ir troškiname 15-20 minučių.
    Pabaigoje įdedame gerą šaukštą grietinės bei galime paskaninti žalumynais.
    Patiekiame šiltus.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų