Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą. Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome. Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname tarkuotą morką bei susmulkintą svogūną. Pakepintas daržoves dedame į troškintuvą, įdedame sultinio kubelius, įpilame vandens, išmaišome ir paliekame. Iš tešlos iškočiojame stačiakampį, jį visą aptepame su 1 kiaušiniu, prieskoniais bei smulkintu česnaku išminkytu faršu. Susukame voleliu ir supjaustome maždaug 3 cm storio gabaliukais. Imame didesnę keptuvę ir apkepiname koldūniukus iš abiejų pusių. Apkepintus dedame į morkų troškinį ir troškiname 15-20 minučių. Pabaigoje įdedame gerą šaukštą grietinės bei galime paskaninti žalumynais. Patiekiame šiltus. Skanaus.
Autorius: Vicky
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
300 gramų kiaulės faršo
3 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
3/5 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
1 valgomasis šaukštas grietinės
2 vienetai sultinio (kubeliai)
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą. Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome. Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname tarkuotą morką bei susmulkintą svogūną. Pakepintas daržoves dedame į troškintuvą, įdedame sultinio kubelius, įpilame vandens, išmaišome ir paliekame. Iš tešlos iškočiojame stačiakampį, jį visą aptepame su 1 kiaušiniu, prieskoniais bei smulkintu česnaku išminkytu faršu. Susukame voleliu ir supjaustome maždaug 3 cm storio gabaliukais. Imame didesnę keptuvę ir apkepiname koldūniukus iš abiejų pusių. Apkepintus dedame į morkų troškinį ir troškiname 15-20 minučių. Pabaigoje įdedame gerą šaukštą grietinės bei galime paskaninti žalumynais. Patiekiame šiltus. Skanaus.