Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
  • 10 vienetų paprikų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 1.5 valgomojo šaukšto taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 4/5 stiklinės acto (3%)
  • šiek tiek druskos
  • 4/5 stiklinės grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas razinų
  • 100 gramų grybų (džiovinti)
  • 800 gramų kiškienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų