Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištienos sparnelių
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 2 saujos miltai
  • 5 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištienos sparnelių
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 2 saujos miltai
  • 5 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautus ir nuvarvintus vištienos sparnelius apvolioti miltuose ir apkepinti gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių. Sudėti ant rankštluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
  2. Į švarią keptuvę supilti vandenį, kaitinti, kol užvirs. Tuomet supilti sojos padažą ir medų, sudėti smulkintą čili pipirą. Kruopščiai išmaišyti.
  3. Į padažą sudėti sparnelius ir patroškinti, vis pavartant, apie 10 minučių. Skanaus!

Autorius: Sigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų