REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šitame patiekale pirmu smuiku groja iš tikrųjų ne mėsa, o daržovės - jų lengvas skonis ir ryškios spalvos sužadina apetitą. Patiekalui ypatingą skonį ir kvapą suteikia salierai - šitame patiekale jie ypatingai dominuoja ir suteikia įdomų skonį. Šitas patiekalas puikiai tinka nesočiai vakarienei, kai nesinori apkrauti skrandžio nakčiai, bet norisi kažko gardaus ir lengvo.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų kiaulienos
  • 100 gramų ryžių makaronų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas žaliosios paprikos
  • 1 vienetas saliero stiebų
  • 60 gramų kininių kopūstų
  • 1 pundelis kalendrų
  • 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai austrių padažo
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti juostelėmis. Suplakti 3 šaukštus sojos padažo su 1 šaukštelių austrių padažo, greitai aptepti mėsą ir per naktį palikti šaldytuve.
  2. Makaronus išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės.
  3. Morką, kopūstą, paprikas supjaustyti juostelėmis, susmulkinti česnaką, salierą ir kalendrų lapelius.
  4. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iki rusvos plutelės apkepti mėsą. Berti daržoves, lieti likusį sojų padažą ir dar pakepinti apie 5 min.
  5. Dėti išvirtus makaronus, lieti likusį austrių padažą ir po 2 min. nukaisti. Tiekti, pabarsčius kalendrų lapeliais.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų