Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (ilgavaisis)
  • 4 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 50 gramų svogūnų (laiškai)
  • 400 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)
  • 3 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
    Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą bei šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
    Agurką supjaustome juostelėmis, o česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
    Maišydami, daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
    Tuomet į keptuvę suberiame pjaustytą agurką ir maišydami kepame apie 2 min.
    Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį ir austrių bei tamsų sojos padažus.
    Maišydami troškiname, kol padažas sutirštės.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (ilgavaisis)
  • 4 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 50 gramų svogūnų (laiškai)
  • 400 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)
  • 3 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
    Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą bei šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
    Agurką supjaustome juostelėmis, o česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
    Maišydami, daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
    Tuomet į keptuvę suberiame pjaustytą agurką ir maišydami kepame apie 2 min.
    Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį ir austrių bei tamsų sojos padažus.
    Maišydami troškiname, kol padažas sutirštės.
    Skanaus.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų