Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 2 vienetai paprikų (geltona, raudona)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 stiklinė sultinio (daržovių)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
  • 500 gramų elnienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Elnieną supjaustykite smulkiais gabalėliais - maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm pločio. apipilkite šviesiu sojos padažu, dėkite 2 šaukštus krakmolo, žvėrienos prieskonių, gerai viską išmaišykite ir palikite maždaug 15 min pasimarinuoti.

    2. Smulkiai supjaustykite svogūną, česnako skilteles, juostelėmis paprikas.

    3. Išgaubtoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant stiprios apkepkite mėsos gabaliukus maišydami. Mėsai apskrudus, dėkite susmulkintas paprikas ir česnakus. Nuolat maišykite, pilkite sultinį ir austrių padažą. Sudėkite svogūnus. Troškinkite maišydami kol pasidarys tiršta ruda masė.

    Patiekite su lipniais ryžiais.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 2 vienetai paprikų (geltona, raudona)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 stiklinė sultinio (daržovių)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
  • 500 gramų elnienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Elnieną supjaustykite smulkiais gabalėliais - maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm pločio. apipilkite šviesiu sojos padažu, dėkite 2 šaukštus krakmolo, žvėrienos prieskonių, gerai viską išmaišykite ir palikite maždaug 15 min pasimarinuoti.

    2. Smulkiai supjaustykite svogūną, česnako skilteles, juostelėmis paprikas.

    3. Išgaubtoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant stiprios apkepkite mėsos gabaliukus maišydami. Mėsai apskrudus, dėkite susmulkintas paprikas ir česnakus. Nuolat maišykite, pilkite sultinį ir austrių padažą. Sudėkite svogūnus. Troškinkite maišydami kol pasidarys tiršta ruda masė.

    Patiekite su lipniais ryžiais.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų