Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (malta)
  • 350 gramų sūris (fermentinis)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų majonezo ((pusriebis))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 3 žiupsneliai prieskonių (maltai mėsai)
  • 2 žiupsneliai druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (malta)
  • 350 gramų sūris (fermentinis)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų majonezo ((pusriebis))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 3 žiupsneliai prieskonių (maltai mėsai)
  • 2 žiupsneliai druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Fermentinį sūrį sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišome.
  2. Į plokščią keturkampę kepimo skardą patiesiame kepimo popierių, suvilgome jį aliejumi, pilame sūrio masę ir tolygiai paskirstome.
  3. Statome skardą į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame apie 10 minučių. Ištraukiame ir palikame atvėsti.
  4. Nulupame ir smulkiai sukapojame česnaką. Nulupame ir smulkiais kubeliais supjaustome svogūną.
  5. Viską suverčiame į mėsos faršą, beriame maltos mėsos prieskonių, kvapiųjų maltų pipirų, druskos, įmušame kiaušinį. Faršą gerai išmaišome.
  6. Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepame mėsos įdarą ir susukame vyniotinį.
  7. Vyniotinį dedame ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių.
  8. Atvėsintą vyniotinį supjaustome gabaliukais ir puošiame žalūmynais.

Autorius: Kaja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų