REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Fermentinį sūrį sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišome.
- Į plokščią keturkampę kepimo skardą patiesiame kepimo popierių, suvilgome jį aliejumi, pilame sūrio masę ir tolygiai paskirstome.
- Statome skardą į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame apie 10 minučių. Ištraukiame ir palikame atvėsti.
- Nulupame ir smulkiai sukapojame česnaką. Nulupame ir smulkiais kubeliais supjaustome svogūną.
- Viską suverčiame į mėsos faršą, beriame maltos mėsos prieskonių, kvapiųjų maltų pipirų, druskos, įmušame kiaušinį. Faršą gerai išmaišome.
- Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepame mėsos įdarą ir susukame vyniotinį.
- Vyniotinį dedame ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių.
- Atvėsintą vyniotinį supjaustome gabaliukais ir puošiame žalūmynais.
REKLAMA