Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 120 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek ikrų (raudonieji)
  • 1 arbatinis šaukštelis kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir kiekvieną jų perpjaukite per pusę.
    Krevetes 3 min. pavirkite karštame pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir gerai susmulkinkite.
    Išimkite kiaušinių trynius ir sumaišykite su smulkintomis krevetėmis.
    Agurkus nulupkite ir susmulkinkite.
    Susmulkintus agurkus sumaišykite su krevetėmis bei tryniais, kečupu, majonezu, druska ir pipirais.
    Gautą masę dėkite į kiaušinių baltymų puseles ir viską papuoškite raudonaisiais ikrais bei petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 120 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek ikrų (raudonieji)
  • 1 arbatinis šaukštelis kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir kiekvieną jų perpjaukite per pusę.
    Krevetes 3 min. pavirkite karštame pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir gerai susmulkinkite.
    Išimkite kiaušinių trynius ir sumaišykite su smulkintomis krevetėmis.
    Agurkus nulupkite ir susmulkinkite.
    Susmulkintus agurkus sumaišykite su krevetėmis bei tryniais, kečupu, majonezu, druska ir pipirais.
    Gautą masę dėkite į kiaušinių baltymų puseles ir viską papuoškite raudonaisiais ikrais bei petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų