Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 6 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulienos
- 4 valgomieji šaukštai acto (vyno)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į gilų indą suberiame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, druską, pipirus, cukrų ir actą. Viską labai gerai sugrūdame grūstuvu arba traiškome rankomis svogūnus, kol jie išleis visas savo sultis. Į šį pasiruoštą marinatą sudedame supjaustytą mėsą, įpilame aliejų ir viską gerai permaišius suslegiam, paliekam marinuotis vienai parai laiko.
Priedai:
Šiuos priedus galima naudot visus kartu arba atskirai, pagal galimybes, norint pagerinti šašlyko skonį. Visi ingredientai dedami į pagrindinį marinatą.
- Sojos padažas
- Citrinos sultys (naudojamos vietoj acto arba maišant per pusę)
- Gruziniškas žolelių marinatas. (Sudėtis: ožragės sėklos, salierai, krapai, ciberžolės, pertražolės, mėtos, kalendros, bazilikai, čiobreliai, mairūnai, lauro lapai, čili pipirai)
- Medus (ištirpintu medumi galima pakeisti cukrų).
- Raudonas vyno stiklinė arba šlakelis brendžio.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 6 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulienos
- 4 valgomieji šaukštai acto (vyno)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į gilų indą suberiame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, druską, pipirus, cukrų ir actą. Viską labai gerai sugrūdame grūstuvu arba traiškome rankomis svogūnus, kol jie išleis visas savo sultis. Į šį pasiruoštą marinatą sudedame supjaustytą mėsą, įpilame aliejų ir viską gerai permaišius suslegiam, paliekam marinuotis vienai parai laiko.
Priedai:
Šiuos priedus galima naudot visus kartu arba atskirai, pagal galimybes, norint pagerinti šašlyko skonį. Visi ingredientai dedami į pagrindinį marinatą.
- Sojos padažas
- Citrinos sultys (naudojamos vietoj acto arba maišant per pusę)
- Gruziniškas žolelių marinatas. (Sudėtis: ožragės sėklos, salierai, krapai, ciberžolės, pertražolės, mėtos, kalendros, bazilikai, čiobreliai, mairūnai, lauro lapai, čili pipirai)
- Medus (ištirpintu medumi galima pakeisti cukrų).
- Raudonas vyno stiklinė arba šlakelis brendžio.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą