REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 6 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • 4 valgomieji šaukštai acto (vyno)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į gilų indą suberiame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, druską, pipirus, cukrų ir actą. Viską labai gerai sugrūdame grūstuvu arba traiškome rankomis svogūnus, kol jie išleis visas savo sultis. Į šį pasiruoštą marinatą sudedame supjaustytą mėsą, įpilame aliejų ir viską gerai permaišius suslegiam, paliekam marinuotis vienai parai laiko.

    Priedai:
    Šiuos priedus galima naudot visus kartu arba atskirai, pagal galimybes, norint pagerinti šašlyko skonį. Visi ingredientai dedami į pagrindinį marinatą.
    - Sojos padažas
    - Citrinos sultys (naudojamos vietoj acto arba maišant per pusę)
    - Gruziniškas žolelių marinatas. (Sudėtis: ožragės sėklos, salierai, krapai, ciberžolės, pertražolės, mėtos, kalendros, bazilikai, čiobreliai, mairūnai, lauro lapai, čili pipirai)
    - Medus (ištirpintu medumi galima pakeisti cukrų).
    - Raudonas vyno stiklinė arba šlakelis brendžio.

Autorius: Vytis

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 6 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • 4 valgomieji šaukštai acto (vyno)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į gilų indą suberiame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, druską, pipirus, cukrų ir actą. Viską labai gerai sugrūdame grūstuvu arba traiškome rankomis svogūnus, kol jie išleis visas savo sultis. Į šį pasiruoštą marinatą sudedame supjaustytą mėsą, įpilame aliejų ir viską gerai permaišius suslegiam, paliekam marinuotis vienai parai laiko.

    Priedai:
    Šiuos priedus galima naudot visus kartu arba atskirai, pagal galimybes, norint pagerinti šašlyko skonį. Visi ingredientai dedami į pagrindinį marinatą.
    - Sojos padažas
    - Citrinos sultys (naudojamos vietoj acto arba maišant per pusę)
    - Gruziniškas žolelių marinatas. (Sudėtis: ožragės sėklos, salierai, krapai, ciberžolės, pertražolės, mėtos, kalendros, bazilikai, čiobreliai, mairūnai, lauro lapai, čili pipirai)
    - Medus (ištirpintu medumi galima pakeisti cukrų).
    - Raudonas vyno stiklinė arba šlakelis brendžio.

Autorius: Vytis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų