REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų kiaulienos (kumpis)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 300 gramų grybų (švieži)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 2 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek pipirai (juodi)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų kiaulienos (kumpis)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 300 gramų grybų (švieži)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 2 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek pipirai (juodi)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gabalą mėsos aptepti majonezu ir palikti marinuotis pora valandų. Grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Tada sudėti apkepti ir pjaustytus svogūnus. Grybus pagardinti druska, pipirais. Į gilią kepimo skardą padėti išmarinuotą mėsos gabaliuką ir supilti (į tą pačią skardą) keptuvės turinį. Viską kepti apie 30 min. 180 °C temperatūroje. Tada ant grybų supilti grietinėlę ir dar troškinti apie pusvalandį. Iškepus, pjaustyti mėsą griežinėliais ir patiekti su troškintais grybais.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų