• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 6 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dijon)
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Apipilkite aliejumi ir uždengę sandariai palaikykite šaldytuve apie 1 parą.
    Kepkite griliuje.

    Labai skanu su šviežiomis daržovėmis. :)

Autorius: Ilma

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 6 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dijon)
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Apipilkite aliejumi ir uždengę sandariai palaikykite šaldytuve apie 1 parą.
    Kepkite griliuje.

    Labai skanu su šviežiomis daržovėmis. :)

Autorius: Ilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų