Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 4 vienetai svogūnų
- 750 gramų kiaulės nugarinės (su kaulu)
- 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1/4 stiklinės sultinio (jautienos arba vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjausčiau mažesniais gabaliukais ir įtryniau druska bei pipirais.
Didelėje keptuvėje įkaitinau šiek tiek aliejaus ir apkepinau kiaulienos gabaliukus.
Apkepus kiaulienai supyliau sultinį, sudėjau švariai nuplautas bei ketvirčiais supjaustytas bulves, susmulkintas nuskustas morkas ir nuluptus bei ketvirčiais supjaustytus svogūnus.
Viską pabarsčiau druska bei pipirais.
Kai viskas užvirė, sumažinau ugnį, uždengiau ir troškinau apie 30 min.
Ištroškinus apibarsčiau petražolėmis ir patiekiau.
Labai skanu gamtoje, troškinta ant laužo ugnies.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 4 vienetai svogūnų
- 750 gramų kiaulės nugarinės (su kaulu)
- 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1/4 stiklinės sultinio (jautienos arba vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjausčiau mažesniais gabaliukais ir įtryniau druska bei pipirais.
Didelėje keptuvėje įkaitinau šiek tiek aliejaus ir apkepinau kiaulienos gabaliukus.
Apkepus kiaulienai supyliau sultinį, sudėjau švariai nuplautas bei ketvirčiais supjaustytas bulves, susmulkintas nuskustas morkas ir nuluptus bei ketvirčiais supjaustytus svogūnus.
Viską pabarsčiau druska bei pipirais.
Kai viskas užvirė, sumažinau ugnį, uždengiau ir troškinau apie 30 min.
Ištroškinus apibarsčiau petražolėmis ir patiekiau.
Labai skanu gamtoje, troškinta ant laužo ugnies.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą