• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų baklažanų
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų morkų
  • 300 gramų pomidorų pastos
  • 200 gramų svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų cukinijos
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome juostelėmis.
    Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
    Morkas sutarkuojame.
    Cukiniją ir baklažaną supjaustome kubeliais.
    Taip pat susmulkiname pomidorus ir pievagrybius.
    Įkaitiname gilioje keptuvėje aliejų.
    Tada į aliejų suberiame kiaulieną ir svogūnus. Kepiname 5 minutes.
    Pridedame morkų, cukinijų, baklažanų ir troškiname 15 minučių.
    Galiausiai sudedame pomidorus ir grybus. Išmaišome ir troškiname dar 5-7 minutes.
    Suberkite svogūnų laiškus ir troškinkite 2-3 minutes.
    Gero apetito!

Autorius: Darija

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų baklažanų
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų morkų
  • 300 gramų pomidorų pastos
  • 200 gramų svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų cukinijos
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome juostelėmis.
    Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
    Morkas sutarkuojame.
    Cukiniją ir baklažaną supjaustome kubeliais.
    Taip pat susmulkiname pomidorus ir pievagrybius.
    Įkaitiname gilioje keptuvėje aliejų.
    Tada į aliejų suberiame kiaulieną ir svogūnus. Kepiname 5 minutes.
    Pridedame morkų, cukinijų, baklažanų ir troškiname 15 minučių.
    Galiausiai sudedame pomidorus ir grybus. Išmaišome ir troškiname dar 5-7 minutes.
    Suberkite svogūnų laiškus ir troškinkite 2-3 minutes.
    Gero apetito!

Autorius: Darija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų