Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės alyvuogių (žaliosios)
  • 1/3 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
  • 1/4 stiklinės grietinėlės
  • 2 stiklinės dešros (vytinta Biovela, smulkinta)
  • šiek tiek prieskonių
  • 3/4 stiklinės sūris (kietas, tarkuotas)
  • 4 vienetai svogūnų laiškų
  • 380 gramų sluoksniuotos tešlos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės alyvuogių (žaliosios)
  • 1/3 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
  • 1/4 stiklinės grietinėlės
  • 2 stiklinės dešros (vytinta Biovela, smulkinta)
  • šiek tiek prieskonių
  • 3/4 stiklinės sūris (kietas, tarkuotas)
  • 4 vienetai svogūnų laiškų
  • 380 gramų sluoksniuotos tešlos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Iškočiokite ploniau tešlą ir suformuokite iš jos apvalius krepšelius (tai nesunkiai galima padaryti aliejumi pateptoje keksiukų skardoje.
    Iš iškočiotos tešlos išspauskite nedideles žvaigždutes (krepšelių ir žvaigždučių skaičius turi būti vienodas).
    Sumaišykite viename dubenyje smulkintą dešrą, sūrį, pasmulkintas alyvuoges, papriką, grietinėlę bei prieskonius.
    Gauta mase įdarykite tešlos krepšelius, ant viršaus uždėkite po 1 žvaigždutę ir kepkite apie 12-16 min.
    Iškeptus apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir patiekite.
    Skanūs tiek šilti, tiek šalti.
    Skanaus.

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų