Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 350 gramų ananasų (marinuoti)
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų (žalioji)
- 500 gramų kiaulienos (nugarinė, arba kumpis)
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui reikės:
2/3 stiklinės pomidorų padažo
1 šaukštas citrinos sulčių
1 šaukštas cukraus
trupučio čili pipiro miltelių (tinka ir šviežias, susmulkintas)
Iš pradžių atrodo, kad sudėtingas patiekalas, bet iš tikrųjų jo gaminimas susideda iš 3 žingsnių:
1. Akpekam daržoves
2. Apkepam mėsą
3. Vską sumaišom su padažu.
O dabar smulkiau.
Kiaulieną supjaustome plonais gabalėliais ir gerai išmušame. Išmuštus gabalėlius dar pasmulkiname, kad gautųsi 2-3 cm dydžio. Apšlakstome sojos padažu ir paliekame marinuotis. Jokių kitų prieskonių daugiau nereikia.
Morkas supjaustome šiaudeliais, papriką - maždaug 2 cm gabaliukais, ananasą - taip pat.
Aliejuje kepinam daržoves. Pirmiausia dedame morkas, po kokių 5 min - papriką ir galiausiai - ananaso gabaliukus. Ilgai kepinti nereikia, kad per daug nesuminkštėtų. Daržovės turėtų būti pakankamai traškios. Atidedame jas į šalį ir kepinam kiaulieną.
Sojos padaže pamarinuotus mėsytės gabalėlius voliojame į 50/50 sumaišytus miltus su krakmolu ir dedam į keptuvę. Ant stiprios ugnies neilgai, vis pavartydami apkepinam.
Kol kepa mėsa, pasigaminam padažą. Į 2/3 stiklinės pomidorų padažo įlašinam citrinos sulčių, dedam čili pipiro miltelių, arba smulkinto šviežio (jeigu aštriai nemėgstate, galite nedėti) bei artipilnį šaukštą cukraus. Išmaišome.
Į keptuvę, kurioje jau baigia kepti mėsa, sudedame apkeptas daržoves, supilam padažiuką bei viską dar keletą minučių patroškiname.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 350 gramų ananasų (marinuoti)
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų (žalioji)
- 500 gramų kiaulienos (nugarinė, arba kumpis)
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui reikės:
2/3 stiklinės pomidorų padažo
1 šaukštas citrinos sulčių
1 šaukštas cukraus
trupučio čili pipiro miltelių (tinka ir šviežias, susmulkintas)
Iš pradžių atrodo, kad sudėtingas patiekalas, bet iš tikrųjų jo gaminimas susideda iš 3 žingsnių:
1. Akpekam daržoves
2. Apkepam mėsą
3. Vską sumaišom su padažu.
O dabar smulkiau.
Kiaulieną supjaustome plonais gabalėliais ir gerai išmušame. Išmuštus gabalėlius dar pasmulkiname, kad gautųsi 2-3 cm dydžio. Apšlakstome sojos padažu ir paliekame marinuotis. Jokių kitų prieskonių daugiau nereikia.
Morkas supjaustome šiaudeliais, papriką - maždaug 2 cm gabaliukais, ananasą - taip pat.
Aliejuje kepinam daržoves. Pirmiausia dedame morkas, po kokių 5 min - papriką ir galiausiai - ananaso gabaliukus. Ilgai kepinti nereikia, kad per daug nesuminkštėtų. Daržovės turėtų būti pakankamai traškios. Atidedame jas į šalį ir kepinam kiaulieną.
Sojos padaže pamarinuotus mėsytės gabalėlius voliojame į 50/50 sumaišytus miltus su krakmolu ir dedam į keptuvę. Ant stiprios ugnies neilgai, vis pavartydami apkepinam.
Kol kepa mėsa, pasigaminam padažą. Į 2/3 stiklinės pomidorų padažo įlašinam citrinos sulčių, dedam čili pipiro miltelių, arba smulkinto šviežio (jeigu aštriai nemėgstate, galite nedėti) bei artipilnį šaukštą cukraus. Išmaišome.
Į keptuvę, kurioje jau baigia kepti mėsa, sudedame apkeptas daržoves, supilam padažiuką bei viską dar keletą minučių patroškiname.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą