Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai kiaulienos (pjausniai su kaulu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui:
50 ml sojų padažo
3 šaukštų baltojo vyno acto
2 šaukštų citrinos sulčių
2 šaukštų aliejaus
1 šaukštelio smulkintos imbiero šaknies
1 šaukštelio picos prieskonių
1 česnako skiltelės
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
Sumaišykite marinatui skirtus produktus. Užpilkite mėsą marinatu. Laikykite šaltoje vietoje mažiausiai tris valandas. Kepkite kepsninėje kaskart apšlakstydami marinatu apie 10-15 min.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai kiaulienos (pjausniai su kaulu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui:
50 ml sojų padažo
3 šaukštų baltojo vyno acto
2 šaukštų citrinos sulčių
2 šaukštų aliejaus
1 šaukštelio smulkintos imbiero šaknies
1 šaukštelio picos prieskonių
1 česnako skiltelės
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
Sumaišykite marinatui skirtus produktus. Užpilkite mėsą marinatu. Laikykite šaltoje vietoje mažiausiai tris valandas. Kepkite kepsninėje kaskart apšlakstydami marinatu apie 10-15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą