Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaulienos (pjausniai su kaulu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui:
    50 ml sojų padažo
    3 šaukštų baltojo vyno acto
    2 šaukštų citrinos sulčių
    2 šaukštų aliejaus
    1 šaukštelio smulkintos imbiero šaknies
    1 šaukštelio picos prieskonių
    1 česnako skiltelės
    žiupsnelio maltų juodųjų pipirų

    Sumaišykite marinatui skirtus produktus. Užpilkite mėsą marinatu. Laikykite šaltoje vietoje mažiausiai tris valandas. Kepkite kepsninėje kaskart apšlakstydami marinatu apie 10-15 min.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaulienos (pjausniai su kaulu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui:
    50 ml sojų padažo
    3 šaukštų baltojo vyno acto
    2 šaukštų citrinos sulčių
    2 šaukštų aliejaus
    1 šaukštelio smulkintos imbiero šaknies
    1 šaukštelio picos prieskonių
    1 česnako skiltelės
    žiupsnelio maltų juodųjų pipirų

    Sumaišykite marinatui skirtus produktus. Užpilkite mėsą marinatu. Laikykite šaltoje vietoje mažiausiai tris valandas. Kepkite kepsninėje kaskart apšlakstydami marinatu apie 10-15 min.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų