Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) ((galima naudoti aliejų))
  • šiek tiek druskos
  • 450 gramų avienos
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus susmulkinti, apkepinti ir sumaišyti su pomidorų pasta.
    Bulves nuskusti, supjaustyti šiaudeliais, perplauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
    Mėsą nuplauti, išpjaustyti sausgysles, supjaustyti nedideliais 10-15 gramų gabaliukais. Sudėti į keptuvę ir pusiau apkepinti, tada įdėti taukus (vietoj taukų galima naudoti aliejų) ir bulves. Vis pamaišant iškepti, pridėti svogūnus ir 2-3 minutes pakaitinti.
    Nukelti nuo ugnies, apibarstyti susmulkintomis petražolėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų