Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 kilogramo žaliuokių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žaliuokes išvalykite, gerai išplaukite ir susmulkinkite. Svogūną susmulkinkite. Į įkaitintą aliejų suberkite grybus ir ant vidutinės ugnies pakepkite 10 min. Tuomet sumeskite svogną ir toliau kepkite apie 15-20 min. Pabaigoje pagardinkite druska bei pipirais. Prieš valgydami, įdėkite truputį gretinės.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 kilogramo žaliuokių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žaliuokes išvalykite, gerai išplaukite ir susmulkinkite. Svogūną susmulkinkite. Į įkaitintą aliejų suberkite grybus ir ant vidutinės ugnies pakepkite 10 min. Tuomet sumeskite svogną ir toliau kepkite apie 15-20 min. Pabaigoje pagardinkite druska bei pipirais. Prieš valgydami, įdėkite truputį gretinės.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą