Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo žaliuokių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žaliuokes išvalykite, gerai išplaukite ir susmulkinkite. Svogūną susmulkinkite. Į įkaitintą aliejų suberkite grybus ir ant vidutinės ugnies pakepkite 10 min. Tuomet sumeskite svogną ir toliau kepkite apie 15-20 min. Pabaigoje pagardinkite druska bei pipirais. Prieš valgydami, įdėkite truputį gretinės.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo žaliuokių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žaliuokes išvalykite, gerai išplaukite ir susmulkinkite. Svogūną susmulkinkite. Į įkaitintą aliejų suberkite grybus ir ant vidutinės ugnies pakepkite 10 min. Tuomet sumeskite svogną ir toliau kepkite apie 15-20 min. Pabaigoje pagardinkite druska bei pipirais. Prieš valgydami, įdėkite truputį gretinės.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų