Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų (marinatui)
  • šiek tiek petražolių (marinatui)
  • 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 5 vienetai vištienos blauzdelių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 150 mililitrų kefyro (marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos blauzdeles apšlakstykite citrinos sultimis, sojos padažu, apibarstykite imbieru, petražolėmis ir užpilkite kefyru. Marinuokite apie 1-2 valandas.
    Po to vištieną ir pomidorus sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska ir kepkite pridengę folija 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.
    Po to foliją nuimkite, kad apskrustų (kepkite dar apie 5-10 minučių).
    Skanaus!

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų (marinatui)
  • šiek tiek petražolių (marinatui)
  • 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 5 vienetai vištienos blauzdelių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 150 mililitrų kefyro (marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos blauzdeles apšlakstykite citrinos sultimis, sojos padažu, apibarstykite imbieru, petražolėmis ir užpilkite kefyru. Marinuokite apie 1-2 valandas.
    Po to vištieną ir pomidorus sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska ir kepkite pridengę folija 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.
    Po to foliją nuimkite, kad apskrustų (kepkite dar apie 5-10 minučių).
    Skanaus!

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų