Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek imbierų (marinatui)
- šiek tiek petražolių (marinatui)
- 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 5 vienetai vištienos blauzdelių
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 150 mililitrų kefyro (marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištos blauzdeles apšlakstykite citrinos sultimis, sojos padažu, apibarstykite imbieru, petražolėmis ir užpilkite kefyru. Marinuokite apie 1-2 valandas.
Po to vištieną ir pomidorus sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska ir kepkite pridengę folija 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.
Po to foliją nuimkite, kad apskrustų (kepkite dar apie 5-10 minučių).
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek imbierų (marinatui)
- šiek tiek petražolių (marinatui)
- 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 5 vienetai vištienos blauzdelių
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 150 mililitrų kefyro (marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištos blauzdeles apšlakstykite citrinos sultimis, sojos padažu, apibarstykite imbieru, petražolėmis ir užpilkite kefyru. Marinuokite apie 1-2 valandas.
Po to vištieną ir pomidorus sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska ir kepkite pridengę folija 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.
Po to foliją nuimkite, kad apskrustų (kepkite dar apie 5-10 minučių).
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą