Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuostabų kvapą skleidžiančios keptos bulvės su rozmarinu, tiks šalia įvairių patiekalų!

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 6 skiltelės česnakų
  • 1 sauja rozmarino
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskutame ir apverdame 10 - 15 minučių, kad truputį suminkštėtų, į verdančias bulves įberiame druskos.
  2. Išimame bulves ir su bulvių trintuvu truputį jas paspaudžiame. Pagardinam druska ir pipirais, gerai išvoliojame prieskoniuose.
  3. Dedame bulves į stiklinį indą ir įpilam aliejaus, išvoliojam bulves. Apibarstome rozmarinais (pasiliekame truputėlį rozmarinu papuošimui) ir dedame česnako skilteles.
  4. Kepame bulves orkaitėje ~ 30-40 min. Iškepusias bulves apiberiame šviežiais rozmarinais. Skanaus!

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų