Žuvis išvalykite. Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais. Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis. Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė. Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus. Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite). Labai skanu ir lengva. Gero apetito!
Autorius: Tomas M.
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
3 valgomieji šaukštai druskos
500 gramų aukšlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis išvalykite. Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais. Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis. Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė. Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus. Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite). Labai skanu ir lengva. Gero apetito!