• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 500 gramų aukšlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis išvalykite.
    Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais.
    Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis.
    Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė.
    Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus.
    Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite).
    Labai skanu ir lengva.
    Gero apetito!

Autorius: Tomas M.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 500 gramų aukšlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis išvalykite.
    Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais.
    Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis.
    Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė.
    Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus.
    Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite).
    Labai skanu ir lengva.
    Gero apetito!

Autorius: Tomas M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų