Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (BBQ padažui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti, BBQ padažui)
- 3 valgomieji šaukštai medaus (BBQ padažui)
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių (BBQ padažui)
- 1 vienetas svogūnų (BBQ padažui)
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- šiek tiek druskos (BBQ padažui)
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (BBQ padažui)
- 1 valgomasis šaukštas čili pipirų (malti prieskoniai, BBQ padažui)
- 100 mililitrų kečupo (BBQ padažui)
- 1 arbatinis šaukštelis tabasko padažo (BBQ padažui)
- 3 valgomieji šaukštai vorčesterio padažo (BBQ padažui)
- 2 valgomieji šaukštai vyno acto (BBQ padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- BBQ padažui: Nedideliame puodelyje ant vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, į jį sudėti smulkintą svogūną ir pakepinti, kol suminkštės. Susmulkinti česnaką, sudėti į puodą su svogūnais ir pakepinti kokią minutę. Suberti čili prieskonius, pakepinti pusę minutės, kol prieskoniai perkais ir skaniai pakvips. Į puodą sudėti likusius padažo ingredientus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies.
Pravėsusiu padažu apipilkite šonkauliukus ir marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje.
SKANAUS
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (BBQ padažui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti, BBQ padažui)
- 3 valgomieji šaukštai medaus (BBQ padažui)
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių (BBQ padažui)
- 1 vienetas svogūnų (BBQ padažui)
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- šiek tiek druskos (BBQ padažui)
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (BBQ padažui)
- 1 valgomasis šaukštas čili pipirų (malti prieskoniai, BBQ padažui)
- 100 mililitrų kečupo (BBQ padažui)
- 1 arbatinis šaukštelis tabasko padažo (BBQ padažui)
- 3 valgomieji šaukštai vorčesterio padažo (BBQ padažui)
- 2 valgomieji šaukštai vyno acto (BBQ padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- BBQ padažui: Nedideliame puodelyje ant vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, į jį sudėti smulkintą svogūną ir pakepinti, kol suminkštės. Susmulkinti česnaką, sudėti į puodą su svogūnais ir pakepinti kokią minutę. Suberti čili prieskonius, pakepinti pusę minutės, kol prieskoniai perkais ir skaniai pakvips. Į puodą sudėti likusius padažo ingredientus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies.
Pravėsusiu padažu apipilkite šonkauliukus ir marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje.
SKANAUS
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą