REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (BBQ padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, BBQ padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus (BBQ padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių (BBQ padažui)
  • 1 vienetas svogūnų (BBQ padažui)
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • šiek tiek druskos (BBQ padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (BBQ padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas čili pipirų (malti prieskoniai, BBQ padažui)
  • 100 mililitrų kečupo (BBQ padažui)
  • 1 arbatinis šaukštelis tabasko padažo (BBQ padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai vorčesterio padažo (BBQ padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai vyno acto (BBQ padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. BBQ padažui: Nedideliame puodelyje ant vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, į jį sudėti smulkintą svogūną ir pakepinti, kol suminkštės. Susmulkinti česnaką, sudėti į puodą su svogūnais ir pakepinti kokią minutę. Suberti čili prieskonius, pakepinti pusę minutės, kol prieskoniai perkais ir skaniai pakvips. Į puodą sudėti likusius padažo ingredientus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies.

    Pravėsusiu padažu apipilkite šonkauliukus ir marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje.

    SKANAUS

Autorius: Silvija

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (BBQ padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, BBQ padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus (BBQ padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių (BBQ padažui)
  • 1 vienetas svogūnų (BBQ padažui)
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • šiek tiek druskos (BBQ padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (BBQ padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas čili pipirų (malti prieskoniai, BBQ padažui)
  • 100 mililitrų kečupo (BBQ padažui)
  • 1 arbatinis šaukštelis tabasko padažo (BBQ padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai vorčesterio padažo (BBQ padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai vyno acto (BBQ padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. BBQ padažui: Nedideliame puodelyje ant vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, į jį sudėti smulkintą svogūną ir pakepinti, kol suminkštės. Susmulkinti česnaką, sudėti į puodą su svogūnais ir pakepinti kokią minutę. Suberti čili prieskonius, pakepinti pusę minutės, kol prieskoniai perkais ir skaniai pakvips. Į puodą sudėti likusius padažo ingredientus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies.

    Pravėsusiu padažu apipilkite šonkauliukus ir marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje.

    SKANAUS

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų