Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 50 gramų sviesto
  • 100 grietinės
  • 300 gramų gudukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitusioje keptuvėje ištirpiname sviestą ir suberiame smulkintus svogūnus, maišydami šiek tiek pakepiname. Tuomet sumetame nuplautus ir supjaustytus grybus. Maišydami kepame apie 5-10 min. Pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, pamaišome ir dar kepame kol padažas užvirs.
    Valgome su virtomis bulvėmis arba duona.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 50 gramų sviesto
  • 100 grietinės
  • 300 gramų gudukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitusioje keptuvėje ištirpiname sviestą ir suberiame smulkintus svogūnus, maišydami šiek tiek pakepiname. Tuomet sumetame nuplautus ir supjaustytus grybus. Maišydami kepame apie 5-10 min. Pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, pamaišome ir dar kepame kol padažas užvirs.
    Valgome su virtomis bulvėmis arba duona.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų