Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas jautienos (šonkauliai)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas jautienos (šonkauliai)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite pomidorą ir svogūną.
    Į gilų dubenį sudėkite jautienos šonkauliukus, smulkintą pomidorą, svogūną, suberkite SANTA MARIA čiobrelius, cukrų, druską ir išmaišykite. Po to supilkite aliejų ir marinuokite apie 2 paras.
    Kepkite virš karštų žarijų grilyje arba orkaitėje: 200 laipsnių pagal Celsijų apie 1 val. ir 10 minučių.

Autorius: Oresta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų