INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   cukraus 
-   1 vienetas   pomidorų pastos 
-   1 vienetas   svogūnų 
-   1 kilogramas   jautienos (šonkauliai) 
-   1 valgomasis šaukštas   druskos 
-   4 valgomieji šaukštai   aliejaus 
-   1 arbatinis šaukštelis   čiobrelių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Susmulkinkite pomidorą ir svogūną.
 Į gilų dubenį sudėkite jautienos šonkauliukus, smulkintą pomidorą, svogūną, suberkite SANTA MARIA čiobrelius, cukrų, druską ir išmaišykite. Po to supilkite aliejų ir marinuokite apie 2 paras.
 Kepkite virš karštų žarijų grilyje arba orkaitėje: 200 laipsnių pagal Celsijų apie 1 val. ir 10 minučių.
   Autorius: Oresta 
     REKLAMA