INGREDIENTAI:
- 5 stiklinės česnakų
- 4 vienetai laurų lapų (lapai)
- 2 kilogramai kiaulienos
- 2 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek prieskonių (mėsai su žolelėmis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pipirai (juodieji)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1.Mėsą nuplauti , gerai nusausinti.
2. Pašlakstyti mėsą actu, gausiai įtrinti druska, pipirais, prieskoniais, ant mėsos sudėti lauro lapus ir įvynioti į foliją. Palaikyti šaldytuve per nakt.
3. Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje 1- 1,5 valandos.
4. Patiekti su keptomis , marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis, pabarstyti šviežiais smulkintais žalumynais.
Autorius: Genutė
REKLAMA