REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai margarino
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų žuvies (virta)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla.
    Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta bei actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi.
    Supjaustomi nedideli blyneliai, jų kraštai užspaudžiami, o jų paviršius subadomas šakute.
    Blyneliai dedami ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
    Kepama 185 laipsnių temperatūroje, kol apskrunda.
    Gali būti patiekiami šalti, kaip užkandis, arba šilti su garnyru, kaip karštas patiekalas.
    Skanaus.

Autorius: Virgis

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai margarino
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų žuvies (virta)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla.
    Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta bei actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi.
    Supjaustomi nedideli blyneliai, jų kraštai užspaudžiami, o jų paviršius subadomas šakute.
    Blyneliai dedami ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
    Kepama 185 laipsnių temperatūroje, kol apskrunda.
    Gali būti patiekiami šalti, kaip užkandis, arba šilti su garnyru, kaip karštas patiekalas.
    Skanaus.

Autorius: Virgis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų