INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 300 gramų pomidorų pastos
- 150 gramų sūris (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 0.5 kilogramo žuvies (ešerio ar kt. filė)
- šiek tiek žalumynų (krapai, petražolės, smulkintos)
- 0.5 arbatinio šaukštelio žolelių ir česnakų mišinio
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė įtriname druska, pipirais ir žolelių ir česnakų mišiniu.
Pomidorus supjaustome griežinėliais.
Česnaką sukapojame, sūrį sutarkuojame.
Į kepimo indą sudedame žuvies gabaliukus, ant viršaus pomidorų griežinėlius, apibarstome česnaku ir sūriu.
Kepame 35-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį apkepą apibarstome žalumynais.
Autorius: Eglė
REKLAMA